Våra paketerbjudanden

Paddla och cykla i Öregrunds vackra skärgård - 3 dagar
Paddla bland kobbar och skär i Öregrunds vackra skärgård. Övernatta i stuga med egen brygga eller i tält på en egen ö. Efter paddlingen upptäcker du Öregrund, Gräsö och Söderön med cykel. Du tar dig längs slingrande smala vägar nära kohagar, gröna ängar och sjöbodar. Övernattning i rum eller stuga med frukost hos Bo & Kajak.
Mera paddling?? Mera cykling? Skräddarsyr gärna paketet för dig efter dina önskemål!

Läs mer


Östhammar och Öregrund med cykel - 3 dagar
Upplev småstadsidyllen Östhammar och ät middag på restaurang med fantastisk utsikt över havet. Efter övernattning och frukostbuffé på charmiga hotell Villa Östhammar bär det av mot Öregrund på cykel längs med slingrande vägar i lantlig miljö. I Öregrund sover du gott i stuga eller rum hos Bo&Kajak. Efter frukostbuffén i lusthuset upptäcker du den pittoreska hamnstaden Öregrund på egen hand. Turen är ett samarbete mellan Bo&Kajak i Öregrund och Hotell Villa Östhammar i Östhammar.
Läs mer

Skärgårdscykling Öregrund - Gräsö - Örskär ca 5mil Skräddarsyrs efter dina önskemål.

Skräddarsydda paket
Vi skräddarsyr gärna ett paket helt efter dina egna önskemål. Paddla bland kobbar och skär, i små skyddade vikar eller ute på öppet vatten. Cykla på små slingrande vägar nära kohagar och sjöbodar. Turens längd och antal nätter väljer du själv. Kartor och bra tips på färdvägar hjälper vi gärna till med.