Bo & Kajaks gästbok

Våran gästbok ligger alltid framme så att du, vid ditt besök, kan dela med dig av dina upplevelser, eller ta del av andras tips och erfarenheter. Här nedan kan du läsa vad som skrivits av några av våra besökare.

Utdrag ur gästboken

2 augusti 2011
Nu har vi haft ett par underbara timmar per kajak och kanadensare. Bra båtar och trevligt bemötande. Tack och på återseende.
Jan (79 år), Berit (77 år) och Carin (50 år).

28 juli 2011
Tillbaka på fastlandet efter tre dagars paddling och övernattning på egen ö. Otrolig tur med vädret gav definitivt mersmak, och lagarbetet har utvecklats positivt. Vi känner oss starka, harmoniska och sugna på en repris nästa sommar.
Tack från Fredrik och Therese, Luleå.

28 juli 2011
We just wanted to go out for a paddle and were just overwhelmed by the beauty of all the little islands - totally unexpected! We stayed out late until sunset. Next time we swill bring out tent and stay out there for a few days! Hope to be back soon!
Sabine (Germany, Jorge (Spain)

24 juli 2011
En lugn start och ett blåsigt slut. Men där emellan hann vi med god mat, bad, fika. En härlig helg helt enkelt :) Första natten tog vi oss till Älgbodan - grym tältplats med finfin solnedgång. Andra natten tillbringades på en ö väster om Garpen. En lugn kväll blev till en blåsig och morgonen blev spännande och vågig. Men fram kom vi! Så tack!
PS. Kajakerna var underbara! Plastkajaker får någon annan paddla med.
Ingrid och Micke

18 juli 2011
Nu har vi för första gången "på riktigt" paddlat kajak. Så nu får ni se upp Oskarsson, Nilsson, Gustafsson och Paldanius, nu kommer vi!
Bosse, Kerstin, Petter, Christoffer

7 juli 2011
Vi satte kurs mot ytterskären. På kartan hade vi spanat in Bjurskär och gick i land. För att upptäcka att vi inte var ensamma. Vi hade inte lust att dela ö med betande tjurar, så vi paddlade vidare fortare än illa kvickt. Vi hittade en perfekt plats på släta klippor på norra delen av Stackskär med fri sikt ut mot havshorisonten. Tackar för vackert väder, lite vind och stor gästfrihet.
Malin och Dennis.

16-17 juni 2011
Underbart att förverkliga denna paddling (Per-Per-Tommy-Hampus) vilken var en 50-gåva förra året. Medvind och sol till och från Ornö. Övernattade i "Sjöboden" där vi badade, bastade, lagade mat, spelade ukulele och njöt av att leva. Återresan i ordentlig medvind, så på 2,5 timmar hann vi tillbaka utan att ta ut oss. Regnet kom när vi satte oss i bilen.
Tack Inger! Fortsätt denna service, vi kommer tillbaka!
Hampus.